FAQ

Klienter har ofte mange af de samme spørgsmål til fysioterapeuten. Mange af disse spørgsmål er samlet på denne side, i håb om at du kan få dit spørgsmål besvaret.

 

Skulle du ikke finde de svar du søgte, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til klinikken.

 

Kontaktinformation finder du under kontakt.

Skal jeg bruge henvisning fra lægen?

Du behøver ingen henvisning, for at få behandling i klinikken.

Nogle forsikringsselskaber vil gerne have at du får en henvisning, men det er ikke et krav hos REWIRE.

Har du aftale med sundhedsforsikring?

Har du sundhedsforsikring, behøver en klinik ikke at have en særaftale med forsikringsselskabet, og du kan derfor grundlæggende bruge den som du vil.

 

Det er altid en god idé at tale med forsikringen først, da fx dækningen kan være anderledes, eller hvis din forsikringsløsning ikke giver dig frit valg af fysioterapiklinik.

Får man tilskud til behandlinger hos dig?

Ja, det kan du få som medlem Sygeforsikringen Danmark, eller hvis du bruger en sundhedsforsikring. Du får ikke tilskud fra den offentlige sygesikring (dit gule sygesikringskort).

Laver du hjemmebehandlinger?

Fysioterapeutiske behandlinger foregår i klinikkens rammer.

Ydelser som fx foredrag og workshops tilbydes ud af huset.

 

Men er du i en situation, hvor det ikke er muligt at komme til klinikken, indgår jeg gerne i en dialog om en mulig løsning.

Kan jeg betale med Dankort i klinikken?

Klinikken tager i mod flere typer af betalingskort, og klienter har også mulighed for at få en faktura og overføre via fx netbank.

Er du autoriseret fysioterapeut? Min forsikring siger at jeg skal vælge sådan en.

Ja, jeg er autoriseret fysioterapeut, idet jeg har fuldført fysioterapeutuddannelsen. Autorisation forveksles ofte med det, at være indenfor sygesikringen (at have ydernummer).

 

Man må gerne være opmærksom på, at behandlere kan få deres autorisation frataget, fx ved misbrug eller forsømmelighed af patientsikkerhed. Du kan altid slå en behandler op på Styrelsen for patientsikkerhed, for at se om vedkommende har en gyldig autorisation.

Er klinikken omfattet af sygesikringen?

Klinikken er udenfor det offentlige sygesikringssystem. For dig som klient hos REWIRE betyder det, at du ikke behøver henvisning fra lægen, og ikke får tilskud fra staten.

 

Klinikker indenfor sygesikringen har et eller flere ”ydernumre”.

Dette er ikke et kvalitetsblåstempel af den fysioterapeutiske ydelse, men et udtryk for at klinikkens rammer opfylder statens betingelser for bl.a. at have holdtræningsfaciliteter, handicapvenlig adgang, m.m.

REWIRE SERVICES

Fysioterapi

Kompenseringsaflæring, Idrætsfysioterapi, søvnvidenskab og forskellige behandlingsteknikker, er blandt flere af de redskaber der anvendes til at hjælpe dig.

Screening

Hvis du oplever en problematik og er i tvivl, om det kræver behandling, tilbyder REWIRE en gratis vurdering.

Moderne fysioterapi

I moderne tid med konstant udvikling, kræver det en terapeutprofil som er omstillingsparat, kan adaptere, tænke og analysere problematikker holistisk og tidssvarende.

Firma- og sundhedsordning

Få viden om og redskaberne til at forbedre medarbejdersundhed og arbejdsplads. REWIRE gennemgår arbejdspladser og arbejdsstillinger, underviser i arbejdssundhedsrelaterede emner, tilbyder tidsgaranti til førstegangsbehandling og mere.

Swipe eller brug pilene for at se flere services

Interesseret i Screening?

Brug kontaktformularen til at kontakte klinikken vedrørende Screening, og din henvendelse vil blive besvaret hurtigst muligt. Alle felter er obligatoriske.

 

Du er også velkommen til at ringe på 42833950.

Ydelsen kan kun bookes ved aftale over mail eller tlf.

COVID-19 SAFE

Alle behandlere i klinikken er fuldt vaccinerede og sikrer ordentlige hygiejneforhold med rengøring af kontaktflader, udstyr og regelmæssig udluftning, så du kan føle dig tryg i behandlingsrammerne.

Af samme årsag opfordrer klinikken de besøgende til at overholde statens aktuelle retningslinjer. Klinikken tager kun imod klienter som er raske og symptomfri ved fremmøde. Bliv hjemme hvis der er personer i din husstand eller omgangskreds der er smittede.

Er du i tvivl kan du finde den relevante info her:

coronasmitte.dk

sst.dk

ssi.dk