inden du booker

Er det første gang du booker, er det en god idé at læse dette.

 

Førstegangskonsultation er af 1 times varighed, for at prioritere en god tidsramme til at undersøge, diagnosticere, afdække årsagerne til din problematik og lægge en behandlingsplan.

 

For at kunne hjælpe dig optimalt, kræver det størst mulig indsigt i dig og din henvendelsesårsag.

 

Det er derfor en fordel, hvis du på forhånd skaber et overblik over følgende punkter:

  • Tidligere traumer. Særligt dem der er sket, før din aktuelle problematik begyndte. Disse kan være fx fald, forstuvninger, ar, brækkede knogler, brandsår, tatoveringer, slag mod hovedet, operationer m.v.
  • Negative emotionelle begivenheder, fx mistet job/familiemedlem eller skilsmisse.
  • Generelle skavanker. Dette kan være fx smerter eller nedsat bevægelighed ved bestemte aktiviteter, men også diagnoser som scoliose, hypermobilitet m.m.
  • Søvnmønster (seneste måneder)
  • Medicin og sygdomme

 

Uanset hvornår det tidligere traume skete, eller om det involverede en helt anden kropsdel, kan det være betydningsfuldt for din aktuelle situation. Overblikket er derfor en meget hjælpsom viden i undersøgelsen og behandlingen.

praktisk

Undersøgelse kræver som udgangspunkt, at terapeuten kan observere kropsdele. Klienter anbefales derfor påklædning, der giver mest kropssynlighed men uden at føle sig helt blottet, fx sports-bh og cykelshorts.

 

Klinikken bruger papirlagen, men du er velkommen til at medbringe eget lagen eller håndklæde.

 

Afbud eller ændringer i aftalen skal ske senest kl. 15 dagen før. Sker det efter dette tidspunkt, pålægges et gebyr.
Læs mere under priser.

forsikring

Hvis du bruger sundhedsforsikring, så husk enten at medbringe brevet eller på forhånd sende det på mail til kontakt@rewirefys.dk.

 

Medlemmer af Sygesikringen Danmark får tilskud. Dette registreres automatisk ved behandling, og du skal derfor ikke foretage dig noget.

 

Klinikkens ydelser er udenfor den offentlige sygesikring, så du behøver ikke henvisning for konsultation og får ikke tilskud fra det offentlige.

 

Læs mere under priser.

Screening

Har du gener og er i tvivl om det kræver behandling, tilbyder REWIRE ”Screening”, en gratis ydelse på 20 minutter. Formålet er en kort og ærlig faglig vurdering og vejledning i, hvad dit næste skridt bør være.

 

Der ydes ikke behandling ved denne konsultationsform, og undersøgelsen er ikke dybdegående som ved fx førstegangskonsultation.