OM KLINIKKEN

REWIRE

Det engelske ord ”wiring” betyder henholdsvis et ledningsnet eller installations-/reparationsprocessen af det. Rewiring (rewire) refererer til bearbejdning af et i forvejen eksisterende netværk.

 

Anatomisk består mennesker også af netværk: nervebaner, fascie (bindevæv), blodkar, lymfebaner og mere. Derfor bruges termen meget passende også sundhedsfagligt om funktioner af fysiologisk, neurologisk eller psykologisk karakter.

 

”Rewire” er en principel behandlingstilgang, som klinikken er grundlagt ud fra.

Mission

REWIREs målsætning er at yde højeste faglige kvalitet i både service og behandling.

Holistisk tilgang og individuel tilpasning er nøglefraserne i diagnosticering af problematikker sammen med identifikation af den udløsende årsag.

Det optimale forløb hos REWIRE skabes i samarbejde med klienten.

 

Videreuddannelse, forskningsresearch, deltagelse ved konferencer mm. er af høj prioritet i klinikken for at sikre kontinuerlig vidensopdatering.

Filosofi

I klinikken betragtes hele mennesket, og ikke kun det skadede væv eller den problematiske kropsdel. Mennesker er multidimensionelle, og dermed er smerter og bevægebegrænsninger oftest også meget mere end blot arvæv, stramme/forkortede eller svage muskler.

 

Mange problematikkers årsager skyldes at noget er i ubalance, fx muskelstyrke, biomekaniske forhold, uhensigtsmæssige kompenseringsmønstre, livsstils- og arbejdsmæssige faktorer. Disse områder har behov for at blive genoprettet.


Denne filosofi afspejles i tilgangen i klinikken, og øger forståelsen af, hvad der udløser og vedligeholder problematikker, og skaber dermed et stærkere grundlag for optimeret heling og mere effektiv forebyggelse.

Moderne Fysioterapi

Tiderne ændrer sig, men vores menneskelige biologi er forblevet den samme. Levemåden i det moderne samfund udfordrer vores ”jæger-samler” genetik, på en måde vi ikke er designet til. Og det påvirker krop, psyke, nervesystem og overordnede helbred.

 

REWIREs behandlingsstrategier tager udgangspunkt i viden fra nyeste forskning, for at imødekomme det moderne menneskes behov. Tilgangen i undersøgelsen og behandlingen i klinikken sigter videre forbi de klassiske “vævsskade”-tankebaner, og inddrager målrettet de usynlige men centrale komponenter. Resultatet bliver innovativ fysioterapi, med evnen til at adaptere til skiftende tiders udfordringer.

Behandler

Thaddeus Jones jr

Autoriseret fysioterapeut

Yderligere uddannelse

FAGLIGE FORENINGER

Personlige stikord

Imødekommende, smilende, beriges af diversitet, humoristisk, fagligt nysgerrig, nyder at nørde/researche/lære, professionel.

 

Taler desuden også flydende engelsk.

Kontakt REWIRE klinik for fysioterapi

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer, og din henvendelse vil blive besvaret hurtigst muligt.

 

Du kan også finde de øvrige kontaktoplysningerne via linket Kontakt eller i bunden af denne side.

Telefonen besvares med forbehold for igangværende behandlinger.

Mail og SMS besvares hurtigst muligt.

COVID-19 SAFE

Alle behandlere i klinikken er fuldt vaccinerede og sikrer ordentlige hygiejneforhold med rengøring af kontaktflader, udstyr og regelmæssig udluftning, så du kan føle dig tryg i behandlingsrammerne.

Af samme årsag opfordrer klinikken de besøgende til at overholde statens aktuelle retningslinjer. Klinikken tager kun imod klienter som er raske og symptomfri ved fremmøde. Bliv hjemme hvis der er personer i din husstand eller omgangskreds der er smittede.

Er du i tvivl kan du finde den relevante info her:

coronasmitte.dk

sst.dk

ssi.dk