OM KLINIKKEN

REWIRE

Mange problematikker handler om at noget er i ubalance, fx muskelstyrke, uhensigtsmæssige kompenseringsmønstre, livsstils- og arbejdsmæssige faktorer. Disse områder har behov for at blive genetableret.

 

Det engelske ord ”wiring” betyder henholdsvis et ledningsnet eller installations-/reparationsprocessen af det. Rewiring (rewire) refererer til bearbejdning af et i forvejen eksisterende netværk.

 

Anatomisk består mennesker også af netværk: nervebaner, fascie (bindevæv), blodkar, lymfebaner og mere. Derfor bruges termen meget passende også sundhedsfagligt om funktioner af fysiologisk, neurologisk eller psykologisk karakter.

 

”Rewire” er en principel behandlingstilgang, som klinikken er grundlagt ud fra.

Mission

REWIREs målsætning er at yde højeste faglige kvalitet i både service og behandling.

Holistisk tilgang og individuel tilpasning er nøglefraserne i diagnosticering af problematikker sammen med identifikation af den udløsende årsag.

Det optimale forløb hos REWIRE skabes i samarbejde med klienten.

 

Videreuddannelse, forskningsresearch, deltagelse ved konferencer mm. er af høj prioritet i klinikken for at sikre kontinuerlig vidensopdatering.

Filosofi

Mennesket er en multidimensionel størrelse. Mange andre elementer end de biomekaniske kan skabe problemer i bevægeapparatet.

 

Derfor er det klinikkens filosofi, at betragte hele mennesket, og dermed ikke kun de fysiologiske faktorer. Dette giver bedre forståelse for, hvad der udløser og vedligeholder problematikker, og skaber derved bedre forudsætninger for heling samt mere effektiv forebyggelse.

Moderne Fysioterapi

Opgaverne og levestilen i det moderne samfund udfordrer evolutionen i vores ”jæger-samler” genetik på en anderledes måde end vi er designet til. Dette berører ikke kun bevægeapparatet, men også vores nervesystem og overordnede helbred.

 

Behandlingsstrategierne må adapteres til det moderne behov. Derfor ses det nødvendigt i klinikken, at bevæge sig videre fra det klassiske, strukturelt baserede tænkningsparadigme, og se på de andre relevante og usynlige komponenter der spiller ind i det moderne homo sapiens problematikker. Alle analytiske vinkler bakkes op af valid forskning og teori.

Behandler

Thaddeus Jones jr

Autoriseret fysioterapeut

Yderligere uddannelse

FAGLIGE FORENINGER

Personlige stikord

Imødekommende, smilende, beriges af diversitet, humoristisk, nyder at nørde, professionel.

 

Taler flydende engelsk.

Har du spørgsmål eller andet?

Klinikken kan kontaktes på telefon, mail og SMS.

Telefonen besvares med forbehold for igangværende behandlinger. Mail og SMS henvendelser besvares hurtigst muligt.

 

Find kontaktoplysningerne under Kontakt eller i bunden af siden. Det er også muligt at kontakte os direkte via formularen.

COVID-19 SAFE

Alle behandlere i klinikken er fuldt vaccinerede og sikrer ordentlige hygiejneforhold med rengøring af kontaktflader, udstyr og regelmæssig udluftning, så du kan føle dig tryg i behandlingsrammerne.

Af samme årsag opfordrer klinikken de besøgende til at overholde statens aktuelle retningslinjer. Klinikken tager kun imod klienter som er raske og symptomfri ved fremmøde. Bliv hjemme hvis der er personer i din husstand eller omgangskreds der er smittede.

Er du i tvivl kan du finde den relevante info her:

coronasmitte.dk

sst.dk

ssi.dk