OM KLINIKKEN

REWIRE

”Rewiring” på engelsk refererer til bearbejdning af et eksisterende netværk. Det bruges også metaforisk om at “skabe forandringer”, oftest med henblik på mindset eller livsstil.

REWIRE klinik for fysioterapi vil gerne re-definere begrebet til også at være synonymt med “at omprogrammere, optimere og forebygge kropslige problematikker”.

 

Det er sandt at vores kroppe er “bevægeapparater”, men vi er i langt højere grad sofistikerede måleinstrumenter! Vi kan registrere info om vores omgivelser fx koldt, varmt, lyst, mørkt, blødt eller hårdt, og endda info om vores indre fx tryk, stræk og inflammation. Kroppen bruger refleksmønstre (kompenseringsstrategier) til at beskytte os når disse stimuli bliver farlige eller når kroppen TROR at de er farlige, hvilket kan være uhensigtsmæssigt.

Læs mere om “Kompenseringsstrategier“.

 

Bevægeapparatet er afhængig af nervesystemet. ”REWIRE” er derfor en principel behandlingstilgang, som klinikken er grundlagt ud fra, med nervesystemets funktionalitet i høj fokus når smerte- og bevægeproblematikker analyseres og behandles.

Mission

REWIREs målsætning er at yde højeste faglige og menneskelige kvalitet i både service og behandling.

Holistisk tilgang og individuel tilpasning er nøglefraserne i diagnosticering af problematikker sammen med identifikation af den udløsende årsag.

 

Hos REWIRE bliver du set, og det optimale forløb i klinikken skabes derfor i samarbejde med dig.

 

Videreuddannelse, forskningsresearch, deltagelse ved konferencer mm. er af høj prioritet i klinikken for at sikre kontinuerlig vidensopdatering.

Filosofi

I klinikken betragtes hele mennesket, og ikke kun det skadede væv eller den problematiske kropsdel.
Erfaringen er at overraskende mange problemers årsag handler om ubalancer i, fx muskelstyrke, biomekaniske forhold, kompenseringsstrategier, livsstils- og arbejdsmæssige faktorer. Disse områder har behov for at blive genoprettet.

 

Idet vores nervesystem indgår i samtlige processer i kroppen, herunder skader og fordi faktorer som stress og søvn påvirker nervesystemet, er det derfor meningsfuldt og nødvendigt at tage højde for relevante livsfaktorer i behandlingen af smerte- og bevægeproblematikker.

 

Denne filosofi afspejles i tilgangen i klinikken, og øger forståelsen af, hvad der udløser og vedligeholder problematikker, og skaber dermed et stærkere grundlag for optimeret heling og mere effektiv forebyggelse.

Vores kroppe er så sandt “bevægeapparater”. Men vi er i langt højere grad sofistikerede måleinstrumenter! Overvej bare hvor afhængig bevægeapparatet er af nervesystemet.

Moderne Fysioterapi

Tiderne ændrer sig, men vores menneskelige biologi er forblevet den samme. Levemåden i det moderne samfund udfordrer vores ”jæger-samler” genetik, på en måde vi ikke er designet til. Og det påvirker krop, psyke, nervesystem og overordnede helbred. Og mennesker er multidimensionelle – dermed er smerter og bevægebegrænsninger meget mere end blot arvæv, stramme/forkortede eller svage muskler.

 

REWIREs behandlingsstrategier tager udgangspunkt i viden fra nyeste forskning, for at imødekomme det moderne menneskes behov. Tilgangen i undersøgelsen og behandlingen i klinikken sigter videre forbi de klassiske “vævsskade”-tankebaner, og inddrager målrettet de usynlige men centrale komponenter. Resultatet bliver innovativ fysioterapi, med evnen til at adaptere til skiftende tiders udfordringer.

Behandler

Thaddeus Jones jr

Autoriseret fysioterapeut

Yderligere uddannelse

FAGLIGE FORENINGER

Personlige stikord

Imødekommende, smilende, beriges af diversitet, humoristisk, fagligt nysgerrig, nyder at nørde/researche/lære, professionel.

 

Taler desuden også flydende engelsk.

Kontakt REWIRE klinik for fysioterapi

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer, og din henvendelse vil blive besvaret hurtigst muligt.

 

Du kan også finde de øvrige kontaktoplysningerne via linket Kontakt eller i bunden af denne side.

Telefonen besvares med forbehold for igangværende behandlinger.

Mail og SMS besvares hurtigst muligt.

COVID-19 SAFE

Alle behandlere i klinikken er fuldt vaccinerede og sikrer ordentlige hygiejneforhold med rengøring af kontaktflader, udstyr og regelmæssig udluftning, så du kan føle dig tryg i behandlingsrammerne.

Af samme årsag opfordrer klinikken de besøgende til at overholde statens aktuelle retningslinjer. Klinikken tager kun imod klienter som er raske og symptomfri ved fremmøde. Bliv hjemme hvis der er personer i din husstand eller omgangskreds der er smittede.

Er du i tvivl kan du finde den relevante info her:

coronasmitte.dk

sst.dk

ssi.dk