Velkommen til REWIRE klinik for fysioterapi.

En moderne klinik med høj faglig kvalitet, beliggende i det eksklusive Nordsjællands KonferenceCenter ”Scandinavian Trade Building” i Allerød.

Book tid nu

Firmaaftale

Fysioterapi

Kompenseringsaflæring, Idrætsfysioterapi, søvnvidenskab og forskellige behandlingsteknikker, er blandt flere af de redskaber der anvendes til at hjælpe dig.

REWIRE SERVICES

Fysioterapi

Kompenseringsaflæring, Idrætsfysioterapi, søvnvidenskab og forskellige behandlingsteknikker, er blandt flere af de redskaber der anvendes til at hjælpe dig.

Screening

Hvis du oplever en problematik og er i tvivl, om det kræver behandling, tilbyder REWIRE en gratis vurdering.

Moderne fysioterapi

I moderne tid med konstant udvikling, kræver det en terapeutprofil som er omstillingsparat, kan adaptere, tænke og analysere problematikker holistisk og tidssvarende.

Firma- og sundhedsordning

Få viden om og redskaberne til at forbedre medarbejdersundhed og arbejdsplads. REWIRE gennemgår arbejdspladser og arbejdsstillinger, underviser i arbejdssundhedsrelaterede emner, tilbyder tidsgaranti til førstegangsbehandling og mere.

Swipe eller brug pilene for at se flere services

Kontakt REWIRE klinik for fysioterapi

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer, og din henvendelse vil blive besvaret hurtigst muligt.

 

Du kan også finde de øvrige kontaktoplysningerne via linket Kontakt eller i bunden af denne side.

Telefonen besvares med forbehold for igangværende behandlinger.

Mail og SMS besvares hurtigst muligt.

Samarbejdspartnere

Klinikken har i 2022 indgået en samarbejdsaftale med VSH Virum-Sorgenfri håndbold. En aftale som betyder at spillerne står bedre stillet i forhold til forebyggelse og behandling af skader.
REWIRE er stolt af at kunne kalde sig VSH’s førstevalg.

COVID-19

Alle behandlere i klinikken er fuldt vaccinerede og sikrer ordentlige hygiejneforhold med rengøring af kontaktflader, udstyr og regelmæssig udluftning, så du kan føle dig tryg i behandlingsrammerne.

Af samme årsag opfordrer klinikken de besøgende til at overholde statens aktuelle retningslinjer. Klinikken tager kun imod klienter som er raske og symptomfri ved fremmøde. Bliv hjemme hvis der er personer i din husstand eller omgangskreds der er smittede.

Er du i tvivl kan du finde den relevante info her:

coronasmitte.dk

sst.dk

ssi.dk