Fysioterapi

REWIRE tilbyder specialiseret fysioterapeutisk behandling tilpasset dine individuelle behov. Du kan få hjælp til akutte skader, genoptræning efter operation, periodiske gener og andre fysiske problematikker.

 

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, undersøges din problematik dybdegående. I undersøgelse og behandling inddrages parametre der vedrører livsstil, biomekanik og funktionalitet.

 

I klinikken lægges der vægt på et højt fagligt niveau. En af vejene dertil er kontinuerlig videreuddannelse indenfor emner som behandlingsteknikker, træning, smerteteori, søvn- og neurovidenskab.

 

Der søges altid mod den optimale balance mellem evidens- og erfaringsbaserede behandlingstilgange, ved at følge forskningsudviklingen og forbedre den traditionelle tilgang.

Kompenseringsstrategier

Nervesystemet får muskler til at samarbejde så hensigtsmæssige bevægelser kan udføres. Dette kalder vi kompenseringsstrategier, og det sker hele tiden: når vi går, løber, kaster, griber, skubber, trækker osv.

 

Kommer vi til skade, ændres musklernes samarbejde. Disse bevægemønstre er midlertidige kompenseringsstrategier, og er kun hensigtsmæssige så længe vi er skadede.

Nogle gange fastholder kroppen de midlertidige strategier efter skaden er helet, hvilket kan give nedsat bevægelighed og smerter i samme kropsdel eller andre regioner.

 

Hos REWIRE analyseres kompenseringsstrategierne der vedligeholder eller skaber bevæge- og smerteproblematikker. Ved at behandle disse kan man opnå større bevægelighed og endda blive smertefri.

Idrætsskader

Skadestyperne kendetegnes ved at være enten akutte, som eksempelvis fiberskader og brud/frakturer, eller langsomme og snigende i udvikling som ved akillesseneirritationer,  hælspore, springerknæ, tennisalbue og skudarm.

 

Med både uddannelse og erfaring i idrætsskader har fysioterapeuten et stærkt grundlag for at kunne analysere problematikken, samt hjælpe dig tilbage til de aktiviteter du synes er mest glædesgivende.

 

REWIRE har særligt indblik i følgende sportsgrene:

  • Håndbold
  • Badminton
  • Basketball
  • Tennis

 

Dette udelukker naturligvis ikke andre sportsgrene, men understreger blot klinikkens særlige kompetencer.

Søvn

En fundamental komponent i kroppens restitutionsproces er søvn. Alligevel opleves det alt for ofte at netop denne faktor nedprioriteres i folks liv.

 

Dit behandlingsforløb hos REWIRE underbygges med omfattende viden om søvn, for netop at optimere din heling eller performance. Denne unikke tilgang understøttes af forskning, der viser hvor stor indvirkning søvn har på bl.a. skader og heling, mental parathed, reaktionsevne mm.

 

Det skal understreges at klinikken ikke tilbyder behandling for medicinske eller psykologiske søvnlidelser, da det er udenfor kompetenceområdet. Klinikken kan i de tilfælde referere til egen læge, søvnspecialister og søvnklinikker.

Ledmanipulation

Muskelspændinger og bevægelsesbegrænsninger ledsages ofte af led med nedsat bevægelighed. Ledmanipulationsteknikker ses i disse tilfælde som et effektivt behandlingsredskab. Teknikkerne kendes også fra behandlinger hos osteopater og kiropraktorer.

 

Teknikkerne der anvendes i klinikken, er særligt udvalgt idet de er blide, behagelige og samtidig effektive.

Manuel behandling

Manuelle behandlingsteknikker har til formål at afslappe muskulatur, øge cirkulation og øge bevægeligheden i led. Dette er, for mange, basis i forståelsen af hvad traditionel fysioterapeutisk behandling indebærer.

 

I klinikken anvendes teknikker som ”Mulligan”, bindevævsmassage, triggerpunktsbehandling og forskellige muskelafslappende og ledbevægeligheds behandlingsformer.

Træning

Træningsøvelser er, med enkelte undtagelser, essentielle i processen til at blive rask. Vores kroppe er bevægeapparater og træningsterapi er behandlingsmetoden med det stærkeste evidensgrundlag.

 

Du vil altid blive grundigt instrueret og vejledt i relevante træningsøvelser af terapeuten. Klinikkens faciliteter giver mulighed for træningsudførsel, men graden af success i et behandlingsforløb bestemmes ultimativt af din egen indsats udenfor klinikken.

Screening

Har du gener og er i tvivl om det kræver behandling, tilbyder REWIRE ”Screening”, en gratis ydelse på højst 20 minutter. Formålet er en kort og ærlig faglig vurdering og vejledning i, hvad dit næste skridt bør være.

Der ydes ikke behandling ved denne konsultationsform, og undersøgelsen er ikke dybdegående som ved fx førstegangskonsultation.

REWIRE SERVICES

Fysioterapi

Kompenseringsaflæring, Idrætsfysioterapi, søvnvidenskab og forskellige behandlingsteknikker, er blandt flere af de redskaber der anvendes til at hjælpe dig.

Screening

Hvis du oplever en problematik og er i tvivl, om det kræver behandling, tilbyder REWIRE en gratis vurdering.

Moderne fysioterapi

I moderne tid med konstant udvikling, kræver det en terapeutprofil som er omstillingsparat, kan adaptere, tænke og analysere problematikker holistisk og tidssvarende.

Firma- og sundhedsordning

Få viden om og redskaberne til at forbedre medarbejdersundhed og arbejdsplads. REWIRE gennemgår arbejdspladser og arbejdsstillinger, underviser i arbejdssundhedsrelaterede emner, tilbyder tidsgaranti til førstegangsbehandling og mere.

Swipe eller brug pilene for at se flere services

Interesseret i Screening?

Brug kontaktformularen til at kontakte klinikken vedrørende Screening, og din henvendelse vil blive besvaret hurtigst muligt. Alle felter er obligatoriske.

 

Du er også velkommen til at ringe på 42833950.

Ydelsen kan kun bookes ved aftale over mail eller tlf.

COVID-19 SAFE

Alle behandlere i klinikken er fuldt vaccinerede og sikrer ordentlige hygiejneforhold med rengøring af kontaktflader, udstyr og regelmæssig udluftning, så du kan føle dig tryg i behandlingsrammerne.

Af samme årsag opfordrer klinikken de besøgende til at overholde statens aktuelle retningslinjer. Klinikken tager kun imod klienter som er raske og symptomfri ved fremmøde. Bliv hjemme hvis der er personer i din husstand eller omgangskreds der er smittede.

Er du i tvivl kan du finde den relevante info her:

coronasmitte.dk

sst.dk

ssi.dk